OOR Noord- Oost-Nederland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Voorzieningen P&O voorzieningen
E-mail Afdrukken

P&O voorzieningen

De OOR Noord en Oost biedt opleidingen van hoogwaardige kwaliteit. De keuze voor een opleiding in onze regio is echter niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van de opleiding. Woon-, leef- en werkklimaat spelen ook een rol.

Woon- en leefklimaat
De regio Noord en Oost biedt een ideale combinatie van wonen, werken en vrije tijd. Voor wonen is ruimte, de huizenprijzen zijn lager dan in de rest van Nederland. Er wonen minder mensen, en zijn minder files. Het groen is dichtbij, het culturele leven bruist. Op de webstie van Noorderlink vindt u meer informatie over leven, wonen en werken in het Noorden. Bekijk ook de film over Stefan Bijmolt, oncoloog in het UMCG. Bijmolt vertelt over leven in het Noorden.

P&O
Het werkklimaat en de P&O voorzieningen voor aios en specialisten verschillen per ziekenhuis. Via het linkermenu leest u per ziekenhuis welke voorzieningen er zijn. Het UMCG en het Martiniziekenhuis zijn lid van Noorderlink. Noorderlink is een samenwerkingsverband tussen vijfentwintig grote werkgevers in het Noorden. Noorderlink helpt bijvoorbeeld bij het vinden van een baan voor uw partner.

 


SITEMAP Privacybeleid-Retourbeleid-Winkel Regels