OOR Noord- Oost-Nederland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
E-mail Afdrukken

P&O voorzieningen in Isala Klinieken

Collectieve zorgverzekering
De Isala Klinieken hebben met IZZ en Groene Land Achmea collectieve kortingsafspraken gemaakt. Aios kunnen daar ook gebruik van maken.

Verhuiskosten
Bij verhuizing binnen een straal van 25 km van het werkadres kunnen aios een volledige verhuiskostenvergoeding ontvangen en een tegemoetkoming in de inrichtingskosten voor de nieuwe woning.

Vergoeding opleidingskosten
In STZ verband zijn tien leidende principes opgesteld rond het vergoeden van verplichte opleidingskosten.

Vertrouwenspersoon
Dr. T.R. Zijlstra, reumatoloog, is onafhankelijk vertrouwenspersoon voor arts-assistenten en co-assistenten in de Isala Klinieken. Zij kunnen hem naar eigen inzicht en vrijblijvend benaderen voor een vertrouwelijk gesprek, persoonlijk advies, begeleiding of bemiddeling. Vanuit de persoonlijke contacten heeft de vertrouwenspersoon (uiteraard met inachtneming van anonimiteit) ook een signalerende en adviserende rol bij het creĆ«ren van een veilig opleidingsklimaat.

Introductiedag
Als aios beginnen in een nieuw ziekenhuis betekent dit wennen aan een nieuwe omgeving en de weg leren kennen. Om dat te vergemakkelijken, nodigt Isala Klinieken elke eerste werkdag van de maand alle nieuwe aios en medisch specialisten uit voor de Introductiedag.

Meer informatie
Op de website van Isala Klinieken vindt u onder Isala werkt informatie over voorzieningen. Ook op de website van de Isala Academie staat meer over activiteiten en voorzieningen voor aios zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse arts-assistentendag.

 


SITEMAP Privacybeleid-Retourbeleid-Winkel Regels