OOR Noord- Oost-Nederland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Voorzieningen P&O voorzieningen Deventer Ziekenhuis
E-mail Afdrukken

P&O voorzieningen in het Deventer Ziekenhuis

Voor aios gelden de arbeidsvoorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Daarnaast kunnen aios gebruik maken van onderstaande regelingen.

Verhuis-, reis- en verblijfkosten
De aios kan vergoeding van verhuiskosten en herinrichtingskosten krijgen op basis van 12% van het bruto jaarsalaris.
Daar bovenop worden nog de kosten voor een verhuisbedrijf vergoed. De reiskostenvergoeding is tot het moment van verhuizing hoger dan normaal, namelijk € 0,11 per kilometer. Indien verhuizen geen optie is en er geen overnachtingsmogelijkheid in het ziekenhuis voorhanden is, kan de aios bij bereikbaarheidsdiensten
€ 40,-- pensionkosten per nacht vergoed krijgen.

Opleidingskosten
Verplichte opleidingskosten worden voor 100% vergoed. Het persoonlijk opleidingsbudget van € 250,- per jaar kan de aios in overleg met de opleider besteden. De aios heeft maximaal tien dagen studieverlof per jaar voor verplichte opleidingen.

In STZ verband zijn tien leidende principes opgesteld rond het vergoeden van verplichte opleidingskosten.

Toeslag en vergoeding
De aios krijgt onregelmatigheidstoeslag conform de CAO. Bij een aanwezigheidsdienst waarbij de aios verplicht is in het ziekenhuis te blijven en beschikbaar moet zijn, krijgt hij een maaltijdvergoeding van
€ 5,50. 

Ook volgens CAO en dus ook voor aios: de fiscale voordelen met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden zoals aanschaf van een fiets, hogere reiskostenvergoeding, lidmaatschappen, studiekosten, etc.

Intervisie en coaching
Aios in het Deventer Ziekenhuis wordt persoonlijke begeleiding, intervisie en coaching aangeboden.

Vertrouwenspersoon
Het Deventer ziekenhuis kent een (onafhankelijke) vertrouwenspersoon voor arts-assistenten. Arts-assistenten die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek kunnen dat aanvragen zonder dat ze toestemming aan derden hoeven te vragen. De vertrouwenspersoon begeleidt en adviseert de aios desgewenst. De vertrouwenspersoon adviseert gevraagd en ongevraagd het Opleidingsinstituut, de Raad van Bestuur en de Commissie Opleidingen Deventer Ziekenhuis over aanvullende maatregelen op het gebied van de opleiding, het opleidingsklimaat en de noodzakelijke randvoorwaarden.

 


SITEMAP Privacybeleid-Retourbeleid-Winkel Regels