OOR Noord- Oost-Nederland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Ziekenhuizen Deventer Ziekenhuis
E-mail Afdrukken

 

Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Het ziekenhuis verzorgt in de OOR N&O (een deel van) de opleidingen:

Medisch specialisten
Klinisch technologische 
opleidingen


 


In samenwerking met andere onderwijs- en opleidingsregio's verzorgt Deventer Ziekenhuis de opleidingen:
Maag-Darm-Leverziekten
Pathologie
Urologie

Aios vereniging
In 1998 is de Vereniging Assistent Geneeskundigen (VAG) van het Deventer Ziekenhuis heropgericht. Het VAG behartigt de belangen van de assistent geneeskundigen in de ruimste zin van het woord. Het bestuur vergadert periodiek met de manager van het Opleidingsinstituut en participeert in de Centrale Opleidingscommissie. Jaarlijks vindt er een algemene vergadering plaats. Elke eerste donderdag van de maand is er een borrel en er worden diverse andere activiteiten georganiseerd. Voorzitter van de VAG is mevrouw Anna Prent, arts-assistent heelkunde,  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Centrale opleidingscommissie

Voorrzitter van de centrale opleidingscommissie van het Deventer Ziekenhuis is dr. P.J.Q. van der Linden, vakgroep Gynaecologie, Verloskunde en Voortplantingsgeneeskunde (e) Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Contactpersoon voor de aios is mw. J. Geerdink, manager Opleidingsinstituut (e) Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
.

Op de website van Deventer Ziekenhuis vindt u meer informatie over het ziekenhuis.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 
 


SITEMAP Privacybeleid-Retourbeleid-Winkel Regels