OOR Noord- Oost-Nederland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Ziekenhuizen Isala Klinieken Zwolle
E-mail Afdrukken

 

Isala Klinieken

De Isala Klinieken vormen met ruim zesduizend medewerkers en ruim vijfenzestig duizend opnames per jaar één van de grootste niet-academische zorgcombinaties van Nederland. De Isala Klinieken hebben twee ziekenhuislocaties (Weezenlanden en Sophia), een laboratorium in Zwolle en een polikliniek in Kampen.

De Isala Klinieken bieden basiszorg voor de bevolking van Zwolle en omgeving. Daarnaast bieden ze specialistische topzorg aan de bewoners van de regio tussen Groningen, Nijmegen en Utrecht. Het ziekenhuis biedt zorg op maat, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en levert hoge prestaties tegen een gunstige prijs.

De Isala Klinieken zijn aangesloten bij de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ) en verzorgen in de OOR Noord- en Oost-Nederland (een deel van) onderstaande vervolgopleidingen. 


Medisch specialisten
Anesthesiologie
Cardiologie
Heelkunde

Klinisch technologische
opleidingen
Klinische chemie
Klinische fysica
Ziekenhuisfarmacie


Tandheelkundige vervolgopleidingen
Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie

Sociaal geneeskundigen
Sportgeneeskunde

Voorzitter van de centrale opleidingsommissie van Isala Klinieken is
dr. N.J.A. Tulp, afdeling Orthopedie, locatie De Weezenlanden. Afspraken rond de opleidingen zijn vastgelegd in het opleidingsreglement.

In het Profiel van de Isala Klinieken leest u meer over de zorgcombinatie. Op de website van de Isala Academie vindt u meer informatie over de Isala Klinieken als opleidingsziekenhuis. Ook vindt u er informatie over de introductiedag voor arts-assistenten, de assistentendag, de wetenschapsavond en u ziet er wie aanspreekpersoon is voor de arts-assistenten.

 


 


 


 


 


 


 


 


  


SITEMAP Privacybeleid-Retourbeleid-Winkel Regels