OOR Noord- Oost-Nederland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
E-mail Print

Dermatologie in het Medisch Centrum Leeuwarden

De Huidartsenmaatschap NoordFriesland in het medisch Centrum Leeuwarden (MCL) bestaat uit vijf dermatologen. De dermatologie wordt in de volle breedte uitgeoefend. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn oncologie en flebologie. Daarnaast bestaat speciale aandacht voor bulleuze dermatosen, allergie bij/wesp, vulvapathologie, constitutioneel eczeem, borrelia, SOA. Er wordt deelgenomen aan verschillende multidiciplinaire spreekuren. De maatschap wordt ondersteund door een nurse practitioner.

De opleiding
In het MCL kan de aios aan het begin van de opleiding een stage flebologie/dermatochirurgie volgen en aan het eind van de opleiding een stage perifere dermatologie. Beide stages duren 6 maanden. De aios is in beide stages nauw betrokken bij de multidisciplinaire spreekuren. In overleg met het UMCG kan de aios wetenschappelijk onderzoek doen.

Opleider en plaatsvervangend opleider
De opleider dermatologie in het Medisch Centrum Leeuwarden is drs. R. Blanken. Dr. R.M. Vodegel is plaatsvervangend
opleider. 

mcl_blanken_derm

 

 

 

 

 R. Blanken


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de opleider (e) Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (t) 058-2866110 

 

SITEMAP Privacybeleid-Retourbeleid-Winkel Regels